De Vijand

We hebben een nieuwe vijand! Dat werd ook wel weer eens tijd want, na het uiteenvallen van het Sovjetrijk, hebben we als westerlingen niks meer om ons druk over te maken.

Dus, nadat we eerst alles hebben dicht gereguleerd en vanuit het oogpunt van veiligheid elke vrije ruimte hebben vastgelegd in protocollen, procedures en keurmerken, zitten we levenloos om ons heen te staren. Maar gelukkig de dreiging is gekomen. Een serieuze bedreiging. Mensen zijn er hun huizen voor uitgestuurd, instellingen worden er voor gesloten, mensen sterven eraan, organisaties raken ermee aan lager wal, overheden gestrest, mannen met futuristische maskers in witte pakken binden er de strijd mee aan, en het nieuws staat er regelmatig bol mee. Hebben we te duchten van een nieuwe ideologie? Neen. Hebben we vrees te hebben voor een gewelddadige religie? Neen. Hebben we van doen met terrorisme? Neen. Maar wat bedreigd ons dan? Het zijn minuscule vezels die ons bedreigen. Vezels die diep weg onze luchtwegen aantasten en kunnen zorgen voor de meest verschrikkelijke ziektebeelden. Asbest is de nieuwe vijand!!

Heeft u geld nodig? Wilt u verzekerd zijn van een levenslange financiële tegemoetkoming van overheidswege vanwege opgelopen verhoogd gezondheidsrisico ? Ga op zoek naar asbestplaatjes onder of bij verwarmingsketels, afgetimmerde oude schuurtjes, onder kachels bij geisers etc. Eenmaal in aanraking gekomen met deze wrede vijand staan er meer dan voldoende letselschade experts ongeduldig en gewillig op u te wachten om samen met u op zoek te gaan naar die geweldige zak geld die dreiging van deze vijand kan compenseren.


Bram

« Terug